Протокол № 1

проведення чергових загальних зборів акціонерів

Публічного акціонерного товариства «Чуднівське хлібоприймальне підприємство»

 

Житомирська, Чуднiвський р-н  с. Вiльшанка                               28 квітня 2014  року

 

Дата проведення загальних зборів акціонерів: 28 квітня 2014 року. Місце проведення загальних зборів: Житомирська Чуднiвський р-н  с. Вiльшанка вул. Чуднiвська, 1 в актовому залі товариства. Час проведення загальних зборів -12 година  00 хвилин. Перелік акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах , складено станом на 24 годину 22 квітня 2014 року.  Загальна кількість осіб, включених до переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах  160 осіб.

Відкрив збори акціонерів ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство»  Іщук П.О.

Шановні акціонери! У відповідності з чинним законодавством реєстраційна комісія провела реєстрацію акціонерів та їх представників, що прибули на загальні збори.

Слово для оголошення результатів реєстрації надається голові реєстраційної комісії – Корчевській Тетяні  Миколаївні.

Голова реєстраційної комісії: (Зачитує протокол реєстраційної комісії по проведенню реєстрації акціонерів та їх представників. Протокол засідання реєстраційної комісії додається)

Шановні акціонери! Реєстрація розпочалась о 10 год 00 хв і закінчилась о 11годині 50 хв. Для участі у загальних зборах зареєструвалось 3 акціонера з загальною кількістю голосів акціонерів-власників голосуючих акцій товариства, які зареєструвалися для участі у загальних зборах 700 667,     Кворум загальних зборів складає  61,17 % від статутного капіталу.

У відповідності зі статтею 41 Закону України “Про акціонерні товариства” кворум для проведення загальних зборів досягнутий, збори визнаються правомочними.

Збори вважаються відкритими.

Відкриваючий: При прийнятті рішення про скликання чергових загальних зборів акціонерів до порядку денного були включені наступні питання:

 

1.      Обрання членів лічильної комісії.Обрання робочих органів загальних зборів.

2.      Прийняття рішень з питань порядку проведення загальних зборів.

3.     Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради за 2013 рік, звіту виконавчого органу за 2013 рік, звіту Ревізійної комісії товариства за 2013 рік.

4.     Затвердження річного звіту та балансу Товариства за 2013 рік.

5.     Розподіл прибутку(збитку) за підсумками діяльності Товариства у 2013 році.

6.     Подовження повноважень голови та членів правління товариства.

7.    Подовження повноважень голови та членів наглядової ради товариства.

 

1. Першим питанням порядку денного є Обрання членів лічильної комісії.Обрання робочих органів загальних зборів.

 

Для роз»яснення щодо порядку голосування, підрахунку голосів та інших питань, пов»язаних із забезпеченням проведення голосування на загальних зборах акціонерів необхідно обрати лічильну комісію

Відповідно до розділу 2 ст. 44 Закону України « Про Акціонерні Товариства»  склад лічильної комісії не може бути меншим ніж 3 особи.

Із залу надійшла пропозиція обрати лічильну комісію в складі 3-х осіб голови та 2-х членів лічильної комісії. Обрати головою лічильної комісії- Корчевську Т.М., Членом лічильної комісії –Яник О.В., членом лічильної комісії- Гладких В.І.

 

Для ведення загальних зборів акціонерів, оформлення та складання протоколу зборів необхідно обрати головуючого і секретаря загальних зборів акціонерів.

Пропоную обрати головуючим загальними зборами акціонерів – Іщука П.О., секретарем загальних зборів акціонерів –Корчевську Т.М.

 

Є інші пропозиції? Інших пропозицій немає.

Прошу проголосувати. Хто “за” внесену пропозицію – Обрати головою лічильної комісії- Корчевську Т.М., Членом лічильної комісії – Яник О.В., членом лічильної комісії- Гладких В.І. Обрати головуючим загальними зборами акціонерів – Іщука П.О., секретарем загальних зборів акціонерів –Корчевську Т.М?

 

  Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

“ЗА” – 700 667 голосів, або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів

“ПРОТИ” – 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

«УТРИМАЛИСЬ»- 0 голосів, , або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

Рішення прийнято одноголосно.

 

Ухвалили: Обрати головою лічильної комісії- Корчевську Т.М., Членом лічильної комісії – Яник О.В., членом лічильної комісії- Гладких В.І. Обрати головуючим загальними зборами акціонерів – Іщука П.О., секретарем загальних зборів акціонерів –Корчевську Т.М

 

Прошу головуючого та секретаря загальних зборів акціонерів приступити до роботи.

 

2.                   Переходимо до розгляду другого питання порядку денного Прийняття рішень з питань порядку проведення загальних зборів.

 

Щодо Регламенту загальних зборів акціонерів, пропоную прийняти наступне рішення з питань порядку проведення загальних зборів акціонерів: затвердити тривалість доповідей – до 10 хвилин, тривалість відповідей на запитання – до 5 хвилин, проводити голосування з 1 –7 питаннь порядку денного з використанням бюлетенів для голосування. Збори провести без перерви, запитання та довідки надавати стосовно питання порядку денного, що розглядається.

 

Є інші пропозиції? Інших пропозицій немає.

 

Прошу проголосувати. Хто “за” внесену пропозицію – прийняти наступне рішення з питань порядку проведення загальних зборів акціонерів: затвердити тривалість доповідей – до 10 хвилин, тривалість відповідей на запитання – до 5 хвилин, проводити голосування з 1 –7 питання порядку денного з використанням бюлетенів для голосування. Збори провести без перерви, запитання та довідки надавати стосовно питання порядку денного, що розглядається.?

 

  Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

“ЗА” – 700 667 або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів

“ПРОТИ” – 0  голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

«УТРИМАЛИСЬ»- 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

 

Рішення прийнято одноголосно. Ухвалили: прийняти наступне рішення з питань порядку проведення загальних зборів акціонерів: затвердити тривалість доповідей – до 10 хвилин, тривалість відповідей на запитання – до 5 хвилин, проводити голосування з 1 –7 питання порядку денного з використанням бюлетенів для голосування. Збори провести без перерви, запитання та довідки надавати стосовно питання порядку денного, що розглядається.

 

3. Переходимо до розгляду третього питання порядку денного: Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради за 2013 рік, звіту виконавчого органу за 2013 рік, звіту Ревізійної комісії товариства за 2013 рік.

 

  Для виступу слово надається голові правління ПАТ  «Чуднівське хлібоприймальне підприємство», якій звітує про роботу виконавчого органу товариства за 2013 рік. Наступному для виступу слово надається голові Наглядової ради , якій звітує про роботу Наглядової ради товариства за 2013 рік. Останнім звітує голова ревізійної комісії Товариства, якій доводить до відома звіт та висновки ревізійної комісії товариства, щодо фінансових результатів емітента за 2013 рік.

 

Головуючий зборами: Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання ?

 

Запитань, доповнень та довідок немає. Є пропозиція прийняти рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради, звіту правління товариства , звіту ревізійної комісії за 2013 р, а саме визнати звіт наглядової ради, правління та ревізійної комісії товариства задовільними та затвердити звіт Наглядової ради, звіт правління та звіт ревізійної комісії товариства.

 

Є інші пропозиції ? Інших пропозицій немає.

 

Прошу проголосувати. Хто “за” внесену пропозицію – прийняти рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради, звіту правління товариства , звіту ревізійної комісії за 2013 р, а саме визнати звіт за 2013 рік наглядової ради, правління та ревізійної комісії товариства задовільними та затвердити звіт Наглядової ради, звіт правління та звіт ревізійної комісії товариства.?

 

Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

 

“ЗА” – 700 667 голосів, або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів

“ПРОТИ” – 0  голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

«УТРИМАЛИСЬ»- 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

 

Рішення прийнято одноголосно. Ухвалили: прийняти рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради, звіту правління товариства , звіту ревізійної комісії за 2013 р, а саме визнати звіт за 2013 рік наглядової ради, правління та ревізійної комісії товариства задовільними та затвердити звіт Наглядової ради, звіт правління та звіт ревізійної комісії товариства.

 

4.                    Переходимо до розгляду четвертого питання порядку денного- Затвердження річного звіту та балансу Товариства за 2013 рік.

 

Для виступу слово надається голові правління ПАТ  «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» Іщук П.О.

Голова правління викладає дані річного звіту та балансу товариства за 2013 р. 

 

Головуючий зборами: Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання ?

Запитань, доповнень та довідок немає.

Є пропозиція затвердити річний звіт та баланс товариства за 2013 р.

 Є інші пропозиції ? Інших пропозицій немає.

 

Прошу проголосувати. Хто “за” те, щоб затвердити річний звіт та баланс товариства за 2013 р.?

Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

 

“ЗА” – 700 667  голосів, або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів

“ПРОТИ” – 0  голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

«УТРИМАЛИСЬ»- 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

 

Рішення прийнято одноголосно.Ухвалили: затвердити річний звіт та баланс товариства за 2013 р.

 

5. Переходимо до розгляду п»ятого питання порядку денного Розподіл прибутку(збитку) за підсумками діяльності Товариства у 2013 році.

 

Для виступу слово надається голові правління ПАТ  «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» Іщуку П.О. Голова правління доповів, що у 2013 році результатом діяльності товариства є прибуток. В зв»язку з цим було запропоновано направити отриманий прибуток за результатами діяльності товариства у 2013 р. на розвиток товариства.

 

Головуючий зборами: Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання ?

Запитань, доповнень та довідок немає.

 

Є пропозиція затвердити запропонований порядок розподілу прибутку , отриманого за підсумками роботи товариства у 2013 р.

 

 Прошу проголосувати. Хто “за” те, щоб затвердити запропонований порядок розподілу прибутку , отриманого за підсумками роботи товариства у 2013 р..?

 

Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

 

“ЗА” – 700 667  голосів, або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів

“ПРОТИ” – 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

«УТРИМАЛИСЬ»- 0 голосів, , або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

 

Рішення прийнято одноголосно.Ухвалили: затвердити запропонований порядок розподілу прибутку , отриманого за підсумками роботи товариства у 2013 р.

 

6.Переходимо до розгляду шостого питання порядку денного Подовження повноважень голови та членів правління товариства.

 

Для виступу слово надається голові наглядової ради ПАТ  «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» Іщуку П.О. Голова наглядової ради доповів, що відповідно до статуту товариства у 2013 році закінчується термін дії повноважень виконавчого органу емітента, а саме правління товариства. В зв» язку із тим, що робота правління повністю задовольняла всі виробничо-господарські потреби товариства було запропоновано подовжити термін дії повноважень правління товариства в наступному складі: голова правління- Іщук Петро Олександрович, член правління- Дячук Надія Ярастівна , член правління- Нечай Тетяна Вікторівна     відповідно до статуту товариства  на новий термін на 3 роки .

 

Головуючий зборами: Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання ?

Запитань, доповнень та довідок немає.

 

Є пропозиція подовжити термін дії повноважень правління товариства в наступному складі: голова правління- Іщук Петро Олександрович, член правління- Дячук Надія Ярастівна , член правління- Нечай Тетяна Вікторівна     відповідно до статуту товариства  на новий термін на 3 роки .

 

 Прошу проголосувати. Хто “за” те, щоб подовжити термін дії повноважень правління товариства в наступному складі: голова правління- Іщук Петро Олександрович, член правління- Дячук Надія Ярастівна , член правління- Нечай Тетяна Вікторівна     відповідно до статуту товариства  на новий термін на 3 роки .?

 

Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

 

“ЗА” – 700 667 голосів, або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів

“ПРОТИ” – 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

«УТРИМАЛИСЬ»- 0 голосів, , або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

 

Рішення прийнято одноголосно.Ухвалили: подовжити термін дії повноважень правління товариства в наступному складі: голова правління- Іщук Петро Олександрович, член правління- Дячук Надія Ярастівна , член правління- Нечай Тетяна Вікторівна     відповідно до статуту товариства  на новий термін на 3 роки .

 

7.Переходимо до розгляду сьомого питання порядку денного Подовження повноважень голови та членів наглядової ради товариства.

 

Для виступу слово надається голові правління ПАТ  «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» Іщуку П.О. Голова правління доповів, що відповідно до статуту товариства у 2013 році закінчується термін дії повноважень наглядової ради товариства.. В зв» язку із тим, що робота наглядової ради повністю відповідала вимогам статуту товариства та чинному законодавству України було запропоновано подовжити термін дії повноважень наглядової ради товариства в наступному складі: голова наглядової ради- Головко Вячеслав Сергійович  , член наглядової ради- Руденко Дмитрій Олександрович, член наглядової ради- Плотніцький Сергій Євгенович    відповідно до статуту товариства  на новий термін на 3 роки .

 

Головуючий зборами: Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання ?

Запитань, доповнень та довідок немає.

 

Є пропозиція подовжити термін дії повноважень наглядової ради товариства в наступному складі: голова наглядової ради- Головко Вячеслав Сергійович  , член наглядової ради- Руденко Дмитрій Олександрович, член наглядової ради- Плотніцький Сергій Євгенович    відповідно до статуту товариства  на новий термін на 3 роки.

 

 Прошу проголосувати. Хто “за” те, щоб подовжити термін дії повноважень наглядової ради товариства в наступному складі: голова наглядової ради- Головко Вячеслав Сергійович  , член наглядової ради- Руденко Дмитрій Олександрович, член наглядової ради- Плотніцький Сергій Євгенович    відповідно до статуту товариства  на новий термін на 3 роки .?

 

Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

 

“ЗА” – 700 667  голосів, або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів

“ПРОТИ” – 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

«УТРИМАЛИСЬ»- 0 голосів, , або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

 

Рішення прийнято одноголосно.Ухвалили: подовжити термін дії повноважень наглядової ради товариства в наступному складі: голова наглядової ради- Головко Вячеслав Сергійович  , член наглядової ради- Руденко Дмитрій Олександрович, член наглядової ради- Плотніцький Сергій Євгенович    відповідно до статуту товариства  на новий термін на 3 роки

 

Головуючий  зборів: Шановні акціонери. Всі питання порядку денного розглянуто. Порядок денний вичерпано. Збори оголошуються закритими.

 

 

Головуючий загальними зборами акціонерів                       ______________  Іщук П.О.

 

Секретар загальних зборів акціонерів                                 _____________ Корчевська Т.М.