Протокол № 1

проведення загальних зборів акціонерів

Публічного акціонерного товариства «Чуднівське хлібоприймальне підприємство»

 

Житомирська, Чуднiвський р-н  с. Вiльшанка                                      26 квітня 2012  року

 

Дата проведення загальних зборів акціонерів: 26 квітня 2012 року. Місце проведення загальних зборів: Житомирська Чуднiвський р-н  с. Вiльшанка вул. Чуднiвська, 1 в актовому залі товариства Час проведення загальних зборів -11 година  00 хвилин. Перелік акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах , складено станом на 24 годину 20 квітня 2012 року.  Загальна кількість осіб, включених до переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах  160 осіб.

Відкрив збори акціонерів ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство»  Іщук П.О.

Шановні акціонери! У відповідності з чинним законодавством реєстраційна комісія провела реєстрацію акціонерів та їх представників, що прибули на загальні збори.

Слово для оголошення результатів реєстрації надається голові реєстраційної комісії – Карпенко Миколі Васильовичу

Голова реєстраційної комісії: (Зачитує протокол реєстраційної комісії по проведенню реєстрації акціонерів та їх представників. Протокол засідання реєстраційної комісії додається)

Шановні акціонери! Реєстрація розпочалась о 09 год 00 хв і закінчилась о 10 годині 50 хв. Для участі у загальних зборах зареєструвалось 3 акціонера з загальною кількістю голосів акціонерів-власників голосуючих акцій товариства, які зареєструвалися для участі у загальних зборах – 700 667,     Кворум загальних зборів складає   61,17 % від статутного капіталу.

У відповідності зі статтею 41 Закону України “Про акціонерні товариства” кворум для проведення загальних зборів досягнутий, збори визнаються правомочними.

Збори вважаються відкритими.

Відкриваючий: При прийнятті рішення про скликання загальних зборів акціонерів до порядку денного були включені наступні питання:

 

1.         Обрання лічильної комісії товариства.

2.         Прийняття рішень з питань порядку проведення загальних зборів.

3.         Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту голови правління про результати фінансово -господарської діяльності Товариства за 2011 р.

4.         Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту  Наглядової ради Товариства за 2011 р.

5.         Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту ревізійної комісії товариства за 2011 р.

6.         Затвердження річного звіту та балансу товариства за 2011 р.

7.         Розподіл прибутку (покриття збитків) Товариства за 2011 р.

 

1. Першим питанням порядку денного є Обрання лічильної комісії товариства. 

 

Для роз»яснення щодо порядку голосування, підрахунку голосів та інших питань, пов»язаних із забезпеченням проведення голосування на загальних зборах акціонерів необхідно обрати лічильну комісію

Відповідно до розділу 2 ст. 44 Закону України « Про Акціонерні Товариства»  склад лічильної комісії не може бути меншим ніж 3 особи.

Із залу надійшла пропозиція обрати лічильну комісію в складі 3-х осіб голови та 2-х членів лічильної комісії. Обрати головою лічильної комісії- Карпенко М.В., Членом лічильної комісії – ВасиленкоТ.П., членом лічильної комісії- Розмаіту Т.Д.

 

 

Є інші пропозиції? Інших пропозицій немає.

 

 

Прошу проголосувати. Хто “за” внесену пропозицію – Обрати головою лічильної комісії- Карпенко М.В., Членом лічильної комісії – ВасиленкоТ.П., членом лічильної комісії- Розмаіту Т.Д.?

 

  Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

“ЗА” – 700 677 голосів, або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів

“ПРОТИ” – 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

«УТРИМАЛИСЬ»- 0 голосів, , або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

Рішення прийнято одноголосно.

 

Ухвалили: обрати лічильну комісію в складі 3-х осіб голови та 2-х членів лічильної комісії. Обрати головою лічильної комісії- Карпенко М.В., Членом лічильної комісії – ВасиленкоТ.П., членом лічильної комісії- Розмаіту Т.Д.

 

 

2.         Переходимо до розгляду другого питання порядку денного Прийняття рішень з питань порядку проведення загальних зборів.

 

Для ведення загальних зборів акціонерів, оформлення та складання протоколу зборів необхідно обрати головуючого і секретаря загальних зборів акціонерів.

Пропоную обрати головуючим загальними зборами акціонерів – Іщука П.О., секретарем загальних зборів акціонерів –Корчевську Т.М. Щодо Регламенту загальних зборів акціонерів, пропоную затвердити тривалість доповідей – до 10 хвилин, тривалість відповідей на запитання – до 5 хвилин, проводити голосування з 1 –7. Збори провести без перерви, запитання та довідки надавати стосовно питання порядку денного, що розглядається.

 

Є інші пропозиції? Інших пропозицій немає.

 

Прошу проголосувати. Хто “за” внесену пропозицію – обрати головуючим загальними зборами акціонерів – Іщука П.О., секретарем загальних зборів акціонерів –Корчевську Т.М. Щодо Регламенту загальних зборів акціонерів, пропоную затвердити тривалість доповідей – до 10 хвилин, тривалість відповідей на запитання – до 5 хвилин, проводити голосування з 1 –7 питань порядку денного з використанням бюлетенів для голосування. Збори провести без перерви, запитання та довідки надавати стосовно питання порядку денного, що розглядається..?

 

  Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

“ЗА” – 700 667, або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів

“ПРОТИ” – 0  голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

«УТРИМАЛИСЬ»- 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

 

Рішення прийнято одноголосно. Ухвалили: обрати головуючим загальними зборами акціонерів – Іщука П.О., секретарем загальних зборів акціонерів –Корчевську Т.М. Щодо Регламенту загальних зборів акціонерів, пропоную затвердити тривалість доповідей – до 10 хвилин, тривалість відповідей на запитання – до 5 хвилин, проводити голосування з 1 –7. Збори провести без перерви, запитання та довідки надавати стосовно питання порядку денного, що розглядається.

 

Прошу головуючого та секретаря загальних зборів акціонерів приступити до роботи.

 

3. Переходимо до розгляду третього питання порядку денного: Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту голови правління про результати фінансово -господарської діяльності Товариства за 2011 р.

 

 

Для виступу слово надається голові правління ПАТ  «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» Іщуку П.О.

Голова правління товариства звітує про результати фінансово-господарської діяльності товариства за 2011 р.

Головуючий зборами: Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання ?

Запитань, доповнень та довідок немає. Є пропозиція прийняти рішення за наслідками розгляду звіту правління про результати фінансово-господарської діяльності товариства за 2011 р., а саме визнати звіт правління задовільним та затвердити звіт  правління про результати фінансово-господарської діяльності товариства за 2011 р .

Є інші пропозиції ? Інших пропозицій немає.

 

Прошу проголосувати. Хто “за” внесену пропозицію – прийняти рішення за наслідками розгляду звіту правління про результати фінансово-господарської діяльності товариства за 2011 р., а саме визнати звіт правління задовільним та затвердити звіт  правління про результати фінансово-господарської діяльності товариства за 2011 р?

 

Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

 

“ЗА” – 700 667 голосів, або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів

“ПРОТИ” – 0  голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

«УТРИМАЛИСЬ»- 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

 

Рішення прийнято одноголосно. Ухвалили: прийняти рішення за наслідками розгляду звіту правління про результати фінансово-господарської діяльності товариства за 2011 р., а саме визнати звіт правління задовільним та затвердити звіт  правління про результати фінансово-господарської діяльності товариства за 2011 р

 

4.         Переходимо до розгляду четвертого питання порядку денного- Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту  Наглядової ради Товариства за 2011 р.

 

Для виступу слово надається голові наглядової ради ПАТ  «Чуднівське хлібоприймальне підприємство».

Голова наглядової ради товариства викладає та звітує про результати роботи Наглядової ради товариства за 2011 р.

Головуючий зборами: Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання ?

Запитань, доповнень та довідок немає. Є пропозиція прийняти рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради товариства за 2011 р., а саме визнати звіт наглядової ради задовільним та затвердити звіт наглядової ради товариства за 2011 р.

Є інші пропозиції ? Інших пропозицій немає.

Прошу проголосувати. Хто “за” внесену пропозицію – прийняти рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради товариства за 2011 р., а саме визнати звіт наглядової ради задовільним та затвердити звіт наглядової ради товариства за 2011 р.?

 

Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

 

“ЗА” – 700 667 голосів, або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів

“ПРОТИ” – 0  голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

«УТРИМАЛИСЬ»- 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

 

Рішення прийнято одноголосно. Ухвалили: прийняти рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради товариства за 2011 р., а саме визнати звіт наглядової ради задовільним та затвердити звіт наглядової ради товариства за 2011 р.

 

5. Переходимо до розгляду п»ятого питання порядку денного Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту ревізійної комісії за 2011 р.

 

Для виступу слово надається голові ревізійної комісії  ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» .

Голова ревізійної комісії  викладає дані звіту та висновків ревізійної комісії товариства за 2011 р.

Від акціонерів - учасників зборів надійшла пропозиція прийняти рішення за наслідками розгляду звіту ревізійної комісії товариства за підсумками діяльності Товариства за 2011 р., а саме визнати звіт ревізійної комісії задовільним та затвердити звіт ревізійної комісії тоариства за 2011 р.

Головуючий зборами: Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання ?

Запитань, доповнень та довідок немає.

Є інші пропозиції ? Інших пропозицій немає.

 

Прошу проголосувати. Хто “за” внесену пропозицію -прийняти рішення за наслідками розгляду звіту ревізійної комісії товариства за підсумками діяльності Товариства за 2011 р., а саме визнати звіт ревізійної комісії задовільним та затвердити звіт ревізійної комісії товариства за 2011 р.?

 

Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

 

“ЗА” – 700 667 голосів, або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів

“ПРОТИ” – 0  голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

«УТРИМАЛИСЬ»- 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

 

 

Рішення прийнято одноголосно.Ухвалили: прийняти рішення за наслідками розгляду звіту ревізійної комісії товариства за підсумками діяльності Товариства за 2011 р., а саме визнати звіт ревізійної комісії задовільним та затвердити звіт ревізійної комісії товариства за 2011 р.

 

 

6.  Переходимо до розгляду шостого питання порядку денного – Затвердження річного звіту та балансу товариства за 2011 р.

 

Для виступу слово надається голові правління ПАТ  «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» Іщук П.О.

Голова правління викладає дані річного звіту та балансу товариства за 2011 р. 

 

Головуючий зборами: Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання ?

Запитань, доповнень та довідок немає.

Є пропозиція затвердити річний звіт та баланс товариства за 2011 р.

 Є інші пропозиції ? Інших пропозицій немає.

 

Прошу проголосувати. Хто “за” те, щоб затвердити річний звіт та баланс товариства за 2011 р.?

Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

 

“ЗА” – 700 667 голосів, або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів

“ПРОТИ” – 0  голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

«УТРИМАЛИСЬ»- 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

 

Рішення прийнято одноголосно.Ухвалили: затвердити річний звіт та баланс товариства за 2011 р.

 

7. Переходимо до розгляду сьомого питання порядку денного  Розподіл прибутку (покриття збитків) Товариства за 2011 р.

 

Для виступу слово надається голові правління ПАТ  «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» Іщуку П.О. Голова правління доповів, що у 2011 році результатом діяльності товариства є прибуток. В зв»язку з цим було запропоновано направити отриманий прибуток за результатами діяльності товариства у 2011 р. на розвиток товариства.

 

Головуючий зборами: Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання ?

Запитань, доповнень та довідок немає.

 

Є пропозиція затвердити запропонований порядок розподілу прибутку , отриманого за підсумками роботи товариства у 2011 р.

 

 Прошу проголосувати. Хто “за” те, щоб затвердити запропонований порядок розподілу прибутку , отриманого за підсумками роботи товариства у 2011 р..?

 

Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

 

“ЗА” – 700 667 голосів, або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів

“ПРОТИ” – 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

«УТРИМАЛИСЬ»- 0 голосів, , або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

 

Рішення прийнято одноголосно.Ухвалили: затвердити запропонований порядок розподілу прибутку , отриманого за підсумками роботи товариства у 2011 р.

 

Головуючий  зборів: Шановні акціонери. Всі питання порядку денного розглянуто. Порядок денний вичерпано. Збори оголошуються закритими.

 

 

Головуючий загальними зборами акціонерів                       ______________  Іщук П.О.

 

Секретар загальних зборів акціонерів                        _____________ Корчевська Т.М.