Протокол №1

проведення чергових загальних зборів акціонерів

Публічного акціонерного товариства «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» (надалі –«Товариство»)

 

Житомирська обл., Чуднiвський р-н  с. Вiльшанка                                      21 квітня 2017 року

 

Дата проведення чергових загальних зборів акціонерів товариства(надалі-«загальні збори»): 21 квітня 2017 року.

 Місце проведення загальних зборів: Житомирська обл., Чуднiвський р-н., с. Вiльшанка, вул. Чуднiвська буд.1, в кабінеті №1 голови правління товариства

Початок проведення загальних зборів  о 11 год. 00 хв.

Перелік акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах , складено станом на 24 годину 14 квітня 2017 року. 

Загальна кількість осіб, включених до переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах  160 осіб, яким належить 1 145 412 (Один мільйон сто сорок п»ять тисяч чотириста дванадцять) простих іменних акцій Товариства.

Загальна кількість осіб, включених до переліку акціонерів, які  відповідно до п. 10 розділу 6 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про депозитарну систему України» звернулись до обраної Товариством депозитарної установи та  уклали договір з  нею  про обслуговування рахунку в цінних паперах від власного імені або здійснили переказ прав на цінні папери на свій рахунок в цінних паперах, відкритий в іншій депозитарній установі та чиї акції враховуються при визначені кворуму і є голосуючими становить 8 (вісім) акціонерів, яким належить 280297 ( двісті вісімдесят тисяч двісті дев'яносто сім ) простих іменних акцій Товариства.

Відкрив збори акціонерів ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» голова наглядової ради товариства Вознюк М.Л.

Шановні акціонери! У відповідності з чинним законодавством реєстраційна комісія провела реєстрацію акціонерів та їх представників, що прибули на загальні збори.

Слово для оголошення результатів реєстрації надається голові реєстраційної комісії – Франівській М.О.

Голова реєстраційної комісії: (Зачитує протокол реєстраційної комісії по проведенню реєстрації акціонерів та їх представників. Протокол засідання реєстраційної комісії додається)

Шановні акціонери! Реєстрація розпочалась о 10 год 00 хв і закінчилась о 10 годині 50 хв.

Для участі в Зборах зареєструвались 2 ( два) акціонера, яким належить 280267  ( двісті вісімдесят тисяч двісті шістдесят сім )голосуючих акцій, що складає 99,9893 % від загальної кількості голосуючих акцій Товариства.

А також зареєструвались 0 (Нуль) акціонерів, які мають право на участь  у зборах акціонерів, з загальною кількістю акцій 0(нуль) , але їх акції не є голосуючими та не враховуються при визначенні кворуму та при голосуванні

У відповідності до вимог статті 41 Закону України «Про акціонерні товариства», кворум наявний, Збори правомочні приймати рішення з усіх питань порядку денного.

Збори вважаються відкритими.

Голова наглядової ради : На засіданні наглядової ради товариства (протокол №2  від 14 березня 2017 р ) була сформована тимчасова лічильна комісія, яка буде здійснювати підрахунок голосів по першому питанню порядку денного. Склад тимчасової лічильної комісії наступний:

Голова тимчасової лічильної комісії- Яник О.В.

Член тимчасової лічильної комісії- Франівська М.О.

Член тимчасової лічильної комісії- Коритко С.М. 

Голосування на загальних зборах проводиться з використанням бюлетенів для голосування.

Голова наглядової ради: При прийнятті рішення про скликання чергових загальних зборів акціонерів товариства до порядку денного були включені наступні питання:

Порядок денний:

1.      Обрання членів лічильної комісії

2.      Обрання головуючого та секретаря загальних зборів. Прийняття рішень з питань порядку проведення загальних зборів.

3.      Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради за 2016 рік.

4.      Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Правління за 2016 рік.

5.      Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Ревізійної комісії за 2016 рік . Затвердження  висновків ревізійної комісії товариства за 2016 р.

6.      Затвердження річного звіту та балансу за 2016 рік.

7.      Розподіл прибутку і збитків  за підсумками діяльності Товариства у  2016 р.

8.      Прийняття рішення про зміну типу та найменування товариства з публічного акціонерного товариства на приватне акціонерне товариство.

9.      Внесення змін та доповнень до Статуту Товариства, затвердження нової редакції Статуту Товариства. Визначення уповноваженої особи для підписання нової редакції Статуту та здійснення державної реєстрації нової редакції Статуту товариства.

10.  Прийняття рішення про приведення внутрішніх положень товариства у відповідність до нової редакції Статуту товариства та Закону України «Про Акціонерні товариства» шляхом затвердження положень в новій редакції.

11.  Прийняття рішення про ліквідацію правління товариства.

12.  Прийняття рішення про утворення нового виконавчого органу.

13.  Припинення повноважень голови та членів наглядової ради товариства.

14.  Обрання членів наглядової ради товариства.

15.  Затвердження умов цивільно–правових договорів, що укладатимуться з головою і членами Наглядової ради Товариства, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання цих  договорів.

16.  Припинення повноважень голови та членів ревізійної комісії товариства.

17.  Обрання членів ревізійної комісії товариства.

 

 Першим питанням порядку денного є Обрання членів лічильної комісії.

 

Голова наглядової ради: Для роз’яснення щодо порядку голосування, підрахунку голосів та інших питань, пов’язаних із забезпеченням проведення голосування на загальних зборах акціонерів необхідно обрати лічильну комісію . Відповідно до розділу 2 ст. 44 Закону України « Про Акціонерні Товариства»  склад лічильної комісії не може бути меншим ніж 3 особи.

Надійшла пропозиція затвердити лічильну комісію в складі 3-х осіб голови та 2-х членів лічильної комісії. Обрати головою лічильної комісії- Яник О.В., Членом лічильної комісії – Франівську М.О., членом лічильної комісії –Коритко С.М.

 

Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання ?

Запитань, доповнень та довідок немає.

Є інші пропозиції? Інших пропозицій немає.

 

Прошу проголосувати. Хто “за” внесену пропозицію – затвердити лічильну комісію в складі 3-х осіб голови та 2-х членів лічильної комісії. Обрати головою лічильної комісії- Яник О.В., Членом лічильної комісії – Франівську М.О., членом лічильної комісії –Коритко С.М.?

 

  Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

“ЗА” – 280 267 голосів, або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

ПРОТИ” – 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

“УТРИМАЛИСЬ”- 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

 

Рішення прийнято одноголосно. Ухвалили: затвердити лічильну комісію в складі 3-х осіб голови та 2-х членів лічильної комісії. Обрати головою лічильної комісії- Яник О.В., Членом лічильної комісії – Франівську М.О., членом лічильної комісії –Коритко С.М.

 

 

 

 

 

Переходимо до розгляду другого питання порядку денного: Обрання головуючого та секретаря загальних зборів. Прийняття рішень з питань порядку проведення загальних зборів.

 

Для проведення чергових загальних зборів акціонерів, оформлення та складання протоколу загальних  зборів  необхідно обрати головуючого та секретаря загальних зборів акціонерів.

Надійшла пропозиція обрати головуючим загальними зборами акціонерів – Іщука Петра Олександровича, секретарем загальних зборів акціонерів – Перепелицю Валентину Василівну.

Щодо порядку проведення загальних зборів акціонерів було запропоновано: Затвердити тривалість доповідей – до 15 хвилин, тривалість відповідей на запитання – до 10 хвилин, проводити голосування по всіх питаннях порядку денного окрім 14 та 17 за принципом: одна акція-один голос, під час обрання членів наглядової ради, по питанню №14 та членів ревізійної комісії по питанню №17 порядку денного проводиться кумулятивне голосування, збори провести без перерви, запитання та довідки надавати стосовно питання порядку денного, що розглядається.

         Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання ?

         Запитань, доповнень та довідок немає.

Є інші пропозиції? Інших пропозицій немає.

 

Прошу проголосувати. Хто “за” те, щоб обрати головуючим загальними зборами акціонерів – Іщука Петра Олександровича, секретарем загальних зборів акціонерів – Перепелицю Валентину Василівну. Затвердити тривалість доповідей – до 15 хвилин, тривалість відповідей на запитання – до 10 хвилин, проводити голосування по всіх питаннях проекту порядку денного окрім 14 та 17 за принципом: одна акція-один голос, під час обрання членів Наглядової ради, по питанню №14 та членів ревізійної комісії по питанню №17 проекту порядку денного проводиться кумулятивне голосування, збори провести без перерви, запитання та довідки надавати стосовно питання порядку денного, що розглядається..?

 

  Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

“ЗА” – 280 267 голосів, або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

“ПРОТИ” – 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

“УТРИМАЛИСЬ”- 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

Рішення прийнято одноголосно. Ухвалили: Обрати головуючим загальними зборами акціонерів – Іщука Петра Олександровича, секретарем загальних зборів акціонерів – Перепелицю Валентину Василівну. Затвердити тривалість доповідей – до 15 хвилин, тривалість відповідей на запитання – до 10 хвилин, проводити голосування по всіх питаннях проекту порядку денного окрім 14 та 17 за принципом: одна акція-один голос, під час обрання членів Наглядової ради, по питанню №14 та членів ревізійної комісії по питанню №17 проекту порядку денного проводиться кумулятивне голосування, збори провести без перерви, запитання та довідки надавати стосовно питання порядку денного, що розглядається.

 

Прошу головуючого та секретаря загальних зборів приступити до роботи.

 

Головуючий загальними зборами:  Переходимо до розгляду третього питання порядку денного Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради за 2016 рік.

 

Для виступу слово надається голові наглядової ради ПАТ  «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» Вознюку М.Л. , який звітує про роботу наглядової ради товариства за 2016 рік.

Надійшла пропозиція визнати звіт наглядової ради задовільним та затвердити звіт наглядової ради товариства за 2016 р.

            Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання ?

            Запитань, доповнень та довідок немає.

  Є інші пропозиції? Інших пропозицій немає..

Прошу проголосувати. Хто “за” внесену пропозицію – визнати звіт наглядової ради задовільним та затвердити звіт наглядової ради товариства за 2016 р.?

 

 

  Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

“ЗА” – 280 267  голосів, або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

“ПРОТИ” – 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

“УТРИМАЛИСЬ”- 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

Рішення прийнято одноголосно. Ухвалили: визнати звіт наглядової ради задовільним та затвердити звіт наглядової ради товариства за 2016 р.

 

Переходимо до розгляду четвертого питання порядку денного: Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Правління за 2016 рік.

 

Для виступу слово надається голові правління ПАТ  «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» Іщуку П.О. , якій звітує про роботу правління товариства за 2016 рік.

Надійшла пропозиція визнати звіт правління товариства задовільним та затвердити звіт правління товариства за 2016 р.

            Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання ?

            Запитань, доповнень та довідок немає.

  Є інші пропозиції? Інших пропозицій немає..

Прошу проголосувати. Хто “за” внесену пропозицію – визнати звіт правління товариства задовільним та затвердити звіт правління товариства за 2016 р.?

 

  Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

“ЗА” – 280 267   голосів, або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

“ПРОТИ” – 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

“УТРИМАЛИСЬ”- 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

Рішення прийнято одноголосно. Ухвалили: визнати звіт правління товариства задовільним та затвердити звіт правління товариства за 2016 р.

 

Переходимо до розгляду п’ятого питання порядку денного : Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Ревізійної комісії за 2016 рік . Затвердження  висновків ревізійної комісії товариства за 2016 р.

 

Для виступу слово надається голові ревізійної комісії ПАТ  «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» Руденко Т.М. , яка звітує про роботу ревізійної комісії товариства за 2016 рік та зачитує висновки ревізійної комісії товариства за 2016 рік

Надійшла пропозиція визнати визнати звіт та висновки ревізійної комісії задовільними та затвердити звіт та висновки ревізійної комісії  товариства за 2016 р.

Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання ?

            Запитань, доповнень та довідок немає.

  Є інші пропозиції? Інших пропозицій немає.

Прошу проголосувати. Хто “за” внесену пропозицію – визнати звіт та висновки ревізійної комісії задовільними та затвердити звіт та висновки ревізійної комісії  товариства за 2016 р.?

  Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

“ЗА” – 280 267 голосів, або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

“ПРОТИ” – 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

“УТРИМАЛИСЬ”- 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

 

Рішення прийнято одноголосно. Ухвалили: визнати звіт та висновки ревізійної комісії задовільними та затвердити звіт та висновки ревізійної комісії  товариства за 2016 р.

 

Переходимо до розгляду шостого питання порядку денного:Затвердження річного звіту та балансу за 2016 рік.

 

Для виступу слово надається голові правління   ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» Іщуку П.О.

Голова правління викладає дані річного звіту товариства за 2016 р. 

Надійшла пропозиція Затвердити річний звіт та баланс Товариства за 2016 рік.

            Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання ?

          Запитань, доповнень та довідок немає.

 Є інші пропозиції? Інших пропозицій немає.

Прошу проголосувати. Хто “за” внесену пропозицію Затвердити річний звіт та баланс Товариства за 2016 рік.?

 

  Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

“ЗА” – 280 267   голосів, або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

“ПРОТИ” – 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

“УТРИМАЛИСЬ”- 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

Рішення прийнято одноголосно. Ухвалили: Затвердити річний звіт та балансТовариства за 2016 рік

 

Переходимо до розгляду сьомого питання порядку денного: Розподіл прибутку і збитків  за підсумками діяльності Товариства у  2016 р.

 

Для виступу слово надається голові правління ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» Іщуку П.О. Голова правління доповів, що у 2016 році результатом діяльності товариства є збиток у розмірі 263,5 тис. грн. і запропонував покрити збиток отриманий за результатами діяльності товариства у 2016 р за рахунок прибутків отриманих в майбутньому.

Надійшла пропозиція затвердити запропонований порядок розподілу збитку, що отриманий за підсумками діяльності товариства у 2016 році.

Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання ?

            Запитань, доповнень та довідок немає.

  Є інші пропозиції? Інших пропозицій немає.

 

Прошу проголосувати. Хто “за” внесену пропозицію затвердити запропонований порядок розподілу збитку, що отриманий за підсумками діяльності товариства у 2016 році.?

 

  Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

“ЗА” – 280 267 голосів, або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

“ПРОТИ” – 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

“УТРИМАЛИСЬ”- 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

 

Рішення прийнято одноголосно. Ухвалили: затвердити запропонований порядок розподілу збитку, що отриманий за підсумками діяльності товариства у 2016 році.

 

Переходимо до розгляду восьмого питання порядку денного: Прийняття рішення про зміну типу та найменування товариства з публічного акціонерного товариства на приватне акціонерне товариство.

 

Для виступу слово надається голові правління ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» Іщуку Петру Олександровичу, який доповів, що для оптимізації роботи товариства та зменьшення витрат акціонерного товариства виникла необхідність у зміні типу та найменуванні акціонерного товариства.

Надійшла пропозиція -змінити тип товариства з публічного акціонерного товариства на приватне акціонерне товариство; повну назву  змінити з Публічного акціонерного товариства «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» на Приватне акціонерне товариство «Чуднівське хлібоприймальне підприємство»; скорочену назву змінити з ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» на ПрАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство».

Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання ?

            Запитань, доповнень та довідок немає.

  Є інші пропозиції? Інших пропозицій немає.

 

Прошу проголосувати. Хто “за” внесену пропозицію – змінити тип товариства з публічного акціонерного товариства на приватне акціонерне товариство; повну назву  змінити з Публічного акціонерного товариства «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» на Приватне акціонерне товариство «Чуднівське хлібоприймальне підприємство»; скорочену назву змінити з ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» на ПрАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство».?

 

  Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

“ЗА” – 280 267  голосів, або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

“ПРОТИ” – 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

“УТРИМАЛИСЬ”- 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

Рішення прийнято одноголосно. Ухвалили: змінити тип товариства з публічного акціонерного товариства на приватне акціонерне товариство; повну назву  змінити з Публічного акціонерного товариства «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» на Приватне акціонерне товариство «Чуднівське хлібоприймальне підприємство»; скорочену назву змінити з ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» на ПрАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство».

 

Переходимо до розгляду девятого питання порядку денного: Внесення змін та доповнень до Статуту Товариства, затвердження нової редакції Статуту Товариства. Визначення уповноваженої особи для підписання нової редакції Статуту та здійснення державної реєстрації нової редакції Статуту товариства.

 

Для виступу слово надається голові правління ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» Іщуку Петру Олександровичу.

Голова правління доповів, що в звязку із зміною типу та назви товариства з публічного на приватне, а також приведенням статуту товариства у відповідності до норм чинного законодавства виникла необхідність у внесенні змін та доповнень до статуту товариства, затверджені нової редакції Статуту товариства, визначені уповноваженої особи на підписання нової редакції статуту та її державної реєстрації.

Надійшла пропозиція внести та затвердити зміни та доповнення до статуту товариства шляхом затвердження нової редакції Статуту Приватного акціонерного товариства «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» та її реєстрації в державних органах влади. Уповноважити Головуючого Загальними зборами- Іщука Петра Олександровича та Секретаря Загальних зборів- Перепелицю Валентину Василівну на підписання Статуту Товариства в новій редакції. Уповноважити Голову правління Товариства або особу, що виконує його обов’язки, за власним розсудом визначити осіб, які будуть вчиняти дії, пов’язані з державною реєстрацією Статуту Товариства в новій редакції відповідно до чинного законодавства України.

Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання ?

            Запитань, доповнень та довідок немає. Є інші пропозиції? Інших пропозицій немає.

 

Прошу проголосувати. Хто “за” внесену пропозицію внести та затвердити зміни та доповнення до статуту товариства шляхом затвердження нової редакції Статуту Приватного акціонерного товариства «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» та її реєстрації в державних органах влади. Уповноважити Головуючого Загальними зборами- Іщука Петра Олександровича та Секретаря Загальних зборів- Перепелицю Валентину Василівну на підписання Статуту Товариства в новій редакції. Уповноважити Голову правління Товариства або особу, що виконує його обов’язки, за власним розсудом визначити осіб, які будуть вчиняти дії, пов’язані з державною реєстрацією Статуту Товариства в новій редакції відповідно до чинного законодавства України.?

 

  Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

“ЗА” – 280 267   голосів, або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

“ПРОТИ” – 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

“УТРИМАЛИСЬ”- 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

Рішення прийнято одноголосно. Ухвалили: внести та затвердити зміни та доповнення до статуту товариства шляхом затвердження нової редакції Статуту Приватного акціонерного товариства «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» та її реєстрації в державних органах влади. Уповноважити Головуючого Загальними зборами- Іщука Петра Олександровича та Секретаря Загальних зборів- Перепелицю Валентину Василівну на підписання Статуту Товариства в новій редакції. Уповноважити Голову правління Товариства або особу, що виконує його обов’язки, за власним розсудом визначити осіб, які будуть вчиняти дії, пов’язані з державною реєстрацією Статуту Товариства в новій редакції відповідно до чинного законодавства України.

 

Переходимо до розгляду десятого питання порядку денного: Прийняття рішення про приведення внутрішніх положень та принципів (кодексу) корпоративного управління товариства у відповідність до нової редакції Статуту товариства та Закону України «Про Акціонерні товариства» шляхом затвердження положень в новій редакції.

 

Для виступу слово надається голові правління ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» Іщуку П.О.

 Голова правління доповів, що в звязку із прийняттям рішення про затвердження змін та доповненняь до Статуту Товариства повязаних із зміною типу та назви акціонерного товариства та приведенням статуту до норм чинного законодавства України необхідно привести у відповідність до статуту та закону України «Про Акціонерні товариства» внутрішні положення Товариства , а саме : Положення про загальні збори товариства, положення про наглядову раду товариства, положення про ревізійну комісію товариства та принципи (кодекс) корпоративного управління товариства шляхом затвердження нових редакцій внутрішніх положень товариства.

Надійшла пропозиція затвердити нові редакції внутрішніх положень, а саме положення про загальні збори акціонерів товариства, положення про виконавчий орган товариства, положення про наглядову раду товариства, положення про ревізійну комісію товариства та принципи (кодекс) корпоративного управління товариства у відповідності до нової редакції статуту ПрАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» та Закону України « Про Акціонерні товариства.

Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання ?

            Запитань, доповнень та довідок немає.

  Є інші пропозиції? Інших пропозицій немає.

 

Прошу проголосувати Хто “за” внесену пропозицію –затвердити нові редакції внутрішніх положень, а саме положення про загальні збори акціонерів товариства, положення про виконавчий орган товариства, положення про наглядову раду товариства, положення про ревізійну комісію товариства та принципи (кодекс) корпоративного управління товариства у відповідності до нової редакції статуту ПрАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» та Закону України « Про Акціонерні товариства.?

 

  Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

“ЗА” – 280 267   голосів, або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

“ПРОТИ” – 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

“УТРИМАЛИСЬ”- 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

Рішення прийнято одноголосно. Ухвалили: затвердити нові редакції внутрішніх положень, а саме положення про загальні збори акціонерів товариства, положення про виконавчий орган товариства, положення про наглядову раду товариства, положення про ревізійну комісію товариства та принципи (кодекс) корпоративного управління товариства у відповідності до нової редакції статуту ПрАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» та Закону України « Про Акціонерні товариства.

 

Переходимо до розгляду одинадцятого питання порядку денного: Прийняття рішення про ліквідацію правління товариства.

Голова правління повідомив, що відповідно до затвердженої  нової редакції статуту ПрАТ ”Чуднівське хлібоприймальне підприємство” виконавчий орган товариства є одноосібним в особі генерального директора товариства, тому для ефективної діяльності товариства необхідно прийняти рішення про ліквідацію правління.

Надійшла пропозиція  прийняти рішення про ліквідацію правління товариства. Встановити, що правління товариства буде ліквідовано з дня державної реєстрації нової редакції статуту ПрАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство». До дня державної реєстрації нової редакції статуту Товариства  ПрАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» виконавчим органом є правління в складі, який діяв до моменту прийняття рішення про затвердження нової редакції Статуту Товариства станом на  21 квітня 2017 р.

Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання ?

            Запитань, доповнень та довідок немає.

  Є інші пропозиції? Інших пропозицій немає.

 

Прошу проголосувати. Хто “за” внесену пропозицію прийняти рішення про ліквідацію правління товариства. Встановити, що правління товариства буде ліквідовано з дня державної реєстрації нової редакції статуту ПрАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство». До дня державної реєстрації нової редакції статуту Товариства  ПрАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» виконавчим органом є правління в складі, який діяв до моменту прийняття рішення про затвердження нової редакції Статуту Товариства станом на  21 квітня 2017 р.?

 

  Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

“ЗА” – 280 267 голосів, або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

“ПРОТИ” – 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

“УТРИМАЛИСЬ”- 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

 

Рішення прийнято одноголосно. Ухвалили: прийняти рішення про ліквідацію правління товариства. Встановити, що правління товариства буде ліквідовано з дня державної реєстрації нової редакції статуту ПрАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство». До дня державної реєстрації нової редакції статуту Товариства  ПрАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» виконавчим органом є правління в складі, який діяв до моменту прийняття рішення про затвердження нової редакції Статуту Товариства станом на  21 квітня 2017 р.

 

Переходимо до розгляду дванадцятого питання порядку денного: Прийняття рішення про утворення нового виконавчого органу.

Для виступу слово надається голові правління ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» Іщуку П.О.

Голова правління повідомив, що відповідно до затвердженої  нової редакції статуту ПрАТ ”Чуднівське хлібоприймальне підприємство” виконавчий орган товариства є одноосібним в особі директора товариства.

Надійшла пропозиція відповідно до нової редакції ПрАТ”Чуднівське хлібоприймальне підприємство” утворити одноосібний виконавчий орган товариства в особі директора. Встановити , що директор приступає до виконання своїх обов’язків лише з дня державної реєстрації нової редакції статуту ПрАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство».

Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання ?

            Запитань, доповнень та довідок немає.

  Є інші пропозиції? Інших пропозицій немає.

 

Прошу проголосувати. Хто “за” внесену пропозицію утворити одноосібний виконавчий орган товариства в особі директора. Встановити , що директор приступає до виконання своїх обов’язків лише з дня державної реєстрації нової редакції статуту ПрАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство».?

 

  Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

“ЗА” – 280 267  голосів, або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

“ПРОТИ” – 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

“УТРИМАЛИСЬ”- 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

 

Рішення прийнято одноголосно. Ухвалили: утворити одноосібний виконавчий орган товариства в особі директора. Встановити, що директор приступає до виконання своїх обов'язків лише з дня державної реєстрації нової редакції статуту ПрАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство».

 

Переходимо до розгляду тринадцятого питання порядку денного: Припинення повноважень голови та членів наглядової ради товариства.

 

Для виступу слово надається голові правління ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» Іщуку П.О..

Голова правління повідомив, що відповідно до Закону України  «Про акціонерні товариства» до порядку денного річних загальних зборів публічних акціонерних товариств обов’язково вносятся питання про припинення повноважень членів наглядової ради.

В зв’язку із цим надійшла пропозиція  припинити з 21 квітня 2017 р повноважень голови та членів наглядової ради ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство», а саме припинити повноваження: Вознюка Миколи Леонідовича, Руденко Дмитрія Олександровича, Плотніцького Сергія Євгенійовича.

Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання ?

            Запитань, доповнень та довідок немає.

  Є інші пропозиції? Інших пропозицій немає.

 

Прошу проголосувати. Хто “за” внесену пропозицію – припинити з 21 квітня 2017 р повноважень голови та членів наглядової ради ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство», а саме припинити повноваження: Вознюка Миколи Леонідовича, Руденко Дмитрія Олександровича, Плотніцького Сергія Євгенійовича.?

 

  Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

“ЗА” – 280 267   голосів, або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

“ПРОТИ” – 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

“УТРИМАЛИСЬ”- 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

 

Рішення прийнято одноголосно. Ухвалили: припинити з 21 квітня  2017 р повноважень голови та членів наглядової ради ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство», а саме припинити повноваження: Вознюка Миколи Леонідовича, Руденко Дмитрія Олександровича, Плотніцького Сергія Євгенійовича.

 

Переходимо до розгляду чотирнадцятого питання порядку денного: Обрання членів наглядової ради товариства.

 

Голова правління повідомив, що відповідно до Закону України  «Про акціонерні товариства» до порядку денного річних загальних зборів публічних акціонерних товариств обов’язково вносятся питання про обрання членів наглядової ради .

 

Надійшла пропозиція  обрати на новий термін ченами наглядової ради ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство” Руденко Дмитрія Олександровича, Плотніцького Сергія Євгенійовича, Добринюка Володимира Яковича. Встановити, що після державної реєстрації нової редакції статуту ПрАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» ці самі особи будуть виконувати повноваження членів наглядової ради ПрАТ “Чуднівське хлібоприймальне підприємство”.

Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання ?

            Запитань, доповнень та довідок немає.

  Є інші пропозиції? Інших пропозицій немає.

 

Прошу проголосувати шляхом кумулятивного голосування з використанням бюлетенів для кумулятивного голосування.

 Хто “за” те, щоб обрати членами наглядової ради ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство” Руденко Дмитрія Олександровича, Плотніцького Сергія Євгенійовича, Добринюка Володимира Яковича та встановити, що після державної реєстрації нової редакції статуту ПрАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» ці самі  особи будуть виконувати повноваження членів наглядової ради ПрАТ “Чуднівське хлібоприймальне підприємство”.

 

  Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

За кандидата на посаду члена наглядової ради ПАТ “Чуднівське хлібоприймальне підприємство” Руденко Дмитрія Олександровича подано 280 267   голосів акціонерів.Кандидат Руденко Дмитрій Олександрович є обраним на посаду члена наглядової ради ПАТ “Чуднівське хлібоприймальне підприємство”

За кандидата на посаду члена наглядової ради ПАТ “Чуднівське хлібоприймальне підприємство” Плотніцького Сергія Євгенійовича подано 280 267   голосів акціонерів.Кандидат Плотніцький Сергій Євгенійович є обраним на посаду члена наглядової ради ПАТ “Чуднівське хлібоприймальне підприємство”

За кандидата на посаду члена наглядової ради ПАТ “Чуднівське хлібоприймальне підприємство” Добринюка Володимира Яковича подано 280 267 голосів акціонерів.Кандидат Добринюк Володимир Якович є обраним на посаду члена наглядової ради ПАТ “Чуднівське хлібоприймальне підприємство”

 

Ухвалили: обрати членами наглядової ради ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство” Руденко Дмитрія Олександровича, Плотніцького Сергія Євгенійовича, Добринюка Володимира Яковича та встановити, що після державної реєстрації нової редакції статуту ПрАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» ці самі особи будуть виконувати повноваження членів наглядової ради ПрАТ “Чуднівське хлібоприймальне підприємство”.

 

Переходимо до розгляду пятнадцятого питання порядку денного: Затвердження умов цивільно–правових договорів, що укладатимуться з головою і членами Наглядової ради Товариства, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання вищевказаних  договорів.

 

Для виступу слово надається голові правління ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» Іщуку П.О.

Голова правління доповів що відповідно до п.17 ст.33 Закону України «Про Акціонерні товариства» з головою і членами Наглядової ради товариства необхідно укласти цивільно-правові договори, в яких викладаються умови цих договорів та встановлюється розмір винагороди голови та членів наглядової ради товариства. Умови цивільно-правових договорів, які укладаються з головою і членами наглядової ради товариства необхідно затвердити загальними зборами акціонерів. Для підписання вищевказаних цивільно-правових договорів потрібно, обрати особу яка уповноважується на підписання вищевказаних цивільно-правових договорів.

Надійшла пропозиція затвердити умови цивільно-правових договорів, які укладатимуться з головою і членами наглядової ради товариства. Встановити, що цивільно-правові договори з головою та членами наглядової ради укладаються на безоплатній основі. Обрати голову правління товариства Іщука Петра Олександровича особою, яка уповноважується на підписання вищевказаних цивільно-правових договорів.

Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання ?

            Запитань, доповнень та довідок немає.

  Є інші пропозиції? Інших пропозицій немає.

 

Прошу проголосувати. Хто “за” внесену пропозицію затвердити умови цивільно-правових договорів, які укладатимуться з головою і членами наглядової ради товариства. Встановити, що цивільно-правові договори з головою та членами наглядової ради укладаються на безоплатній основі. Обрати голову правління товариства Іщука Петра Олександровича особою, яка уповноважується на підписання вищевказаних цивільно-правових договорів?

 

  Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

“ЗА” – 280 267   голосів, або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

“ПРОТИ” – 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

“УТРИМАЛИСЬ”- 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

 

Рішення прийнято одноголосно. Ухвалили: затвердити умови цивільно-правових договорів, які укладатимуться з головою і членами наглядової ради товариства. Встановити, що цивільно-правові договори з головою та членами наглядової ради укладаються на безоплатній основі. Обрати голову правління товариства Іщука Петра Олександровича особою, яка уповноважується на підписання вищевказаних цивільно-правових договорів.

 

Переходимо до розгляду шістнадцятого питання порядку денного: Припинення повноважень голови та членів ревізійної комісії товариства.

 

Для виступу слово надається голові правління ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» Іщуку П.О..

 Голова правління повідомив, що в зв’язку із прийняттям рішення про зміну типу та  назви акціонерного товариства та затвердженням нової редакції статуту ПрАТ “Чуднівське хлібоприймальне підприємство” необхідно припинити повноваження діючого складу голови та членів ревізійної комісії.

Надійшла пропозиція  припинити з 21 квітня 2017 р повноважень голови та членів ревізійної комісії ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство», а саме припинити повноваження Руденко Тетяни Михайлівни, Добринюка Володимира Яковича, Манзевитого Василя Михайловича.

Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання ?

            Запитань, доповнень та довідок немає.

  Є інші пропозиції? Інших пропозицій немає.

 

Прошу проголосувати. Хто “за” внесену пропозицію – припинити з 21 квітня 2017 р повноважень голови та членів ревізійної комісії ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство», а саме припинити повноваження Руденко Тетяни Михайлівни, Добринюка Володимира Яковича, Манзевитого Василя Михайловича.?

 

  Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

“ЗА” – 280 267 голосів, або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

“ПРОТИ” – 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

“УТРИМАЛИСЬ”- 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів та є власниками голосуючих акцій Товариства.

 

Рішення прийнято одноголосно. Ухвалили: припинити з 21 квітня 2017 р повноважень голови та членів ревізійної комісії ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство», а саме припинити повноваження Руденко Тетяни Михайлівни, Добринюка Володимира Яковича, Манзевитого Василя Михайловича.

 

Переходимо до розгляду сімнадцятого питання порядку денного: Обрання членів ревізійної комісії товариства.

Для виступу слово надається голові правління ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» Іщуку П.О..

Голова правління повідомив, що для ефективного здійснення контролю та перевірки фінансово-господарської діяльності товариства необхідно обрати членів ревізійної комісії товариства

Надійшла пропозиція обрати членами ревізійної комісії ПАТ “Чуднівське хлібоприймальне підприємство” Руденко Тетяну Михайлівну, Вознюка Миколу Леонiдовича, Манзевитого Василя Михайловича та встановити, що після реєстрації нової редакції статуту ПрАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» ці самі особи будуть виконувати повноваження членів ревізійної комісії ПрАТ “Чуднівське хлібоприймальне підприємство”.

Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання ?

            Запитань, доповнень та довідок немає.

  Є інші пропозиції? Інших пропозицій немає.

Прошу проголосувати шляхом кумулятивного голосування з використанням бюлетенів для кумулятивного голосування.

 Хто “за” те, щоб обрати членами ревізійної комісії ПАТ “Чуднівське хлібоприймальне підприємство” Руденко Тетяну Михайлівну, Вознюка Миколу Леонiдовича, Манзевитого Василя Михайловича та встановити, що після реєстрації нової редакції статуту ПрАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» ці самі особи будуть виконувати повноваження членів ревізійної комісії ПрАТ “Чуднівське хлібоприймальне підприємство”?

 

  Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

За кандидата на посаду члена ревізійної комісії ПАТ “Чуднівське хлібоприймальне підприємство” Руденко Тетяну Михайлівну подано 280 267  голосів акціонерів.Кандидат Руденко Тетяна Михайлівна є обраною на посаду члена ревізійної комісії ПАТ “Чуднівське хлібоприймальне підприємство”

За кандидата на посаду члена ревізійної комісії ПАТ “Чуднівське хлібоприймальне підприємство” Манзевитого Василя Михайловича подано 280 267  голосів акціонерів.Кандидат Манзевитий Василь Михайлович є обраним на посаду члена ревізійної комісії ПАТ “Чуднівське хлібоприймальне підприємство”

За кандидата на посаду члена ревізійної комісії ПАТ “Чуднівське хлібоприймальне підприємство” Вознюка Миколу Леонiдовича подано 280 267   голосів акціонерів.Кандидат Вознюк Микола Леонiдович є обраним на посаду члена ревізійної комісії ПАТ “Чуднівське хлібоприймальне підприємство”

Ухвалили: обрати членами ревізійної комісії ПАТ “Чуднівське хлібоприймальне підприємство” Руденко Тетяну Михайлівну, Вознюка Миколу Леонідовича,Манзевитого Василя Михайловича та встановити, що після реєстрації нової редакції статуту ПрАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» ці самі особи будуть виконувати повноваження членів ревізійної комісії ПрАТ “Чуднівське хлібоприймальне підприємство”.

 

Головуючий зборами: Шановні акціонери. Всі питання порядку денного розглянуто. Порядок денний вичерпано. Збори оголошуються закритими.

 

 

Головуючий  загальними зборами акціонерів            ____________________  Іщук П.О.

 

Секретар загальних зборів акціонерів                         ___________________  Перепелиця В.В