Протокол № 1

проведення чергових загальних зборів акціонерів

Публічного акціонерного товариства «Чуднівське хлібоприймальне підприємство»

 

Житомирська область, Чуднiвський р-н,  с. Вiльшанка                         19  квітня 2016  року

 

Дата проведення загальних зборів акціонерів: 19 квітня 2016 року.

Місце проведення загальних зборів: Житомирська Чуднiвський р-н  с. Вiльшанка вул. Чуднiвська, 1 в актовому залі товариства.

Час проведення загальних зборів -12 година  00 хвилин.

Перелік акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах , складено станом на 24 годину 13  квітня 2016 року. 

Загальна кількість осіб, включених до переліку акціонерів становить 158 акціонерів, яким належить 1 145 412  (Один мільйон сто сорок п»ять тисяч чотириста дванадцять ) штук простих іменних акцій Товариства.

Загальна кількість осіб, включених до переліку акціонерів, які  відповідно до п. 10 розділу 6 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про депозитарну систему України» звернулись до обраної Товариством депозитарної установи та  уклали договір з  нею  про обслуговування рахунку в цінних паперах від власного імені або здійснили переказ прав на цінні папери на свій рахунок в цінних паперах, відкритий в іншій депозитарній установі,  та  мають право на участь у Зборах становить 6 (шість) акціонерів, яким належить 30 (тридцять)  штук простих іменних акцій Товариства.

 

Відкрив збори акціонерів ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство»  Іщук П.О.

Шановні акціонери! У відповідності з чинним законодавством реєстраційна комісія провела реєстрацію акціонерів та їх представників, що прибули на загальні збори.

Слово для оголошення результатів реєстрації надається голові реєстраційної комісії – Франівській М.О.

Голова реєстраційної комісії: (Зачитує протокол реєстраційної комісії по проведенню реєстрації акціонерів та їх представників. Протокол засідання реєстраційної комісії додається)

Шановні акціонери! Реєстрація розпочалась о 11 год 00 хв і закінчилась о 11годині 50 хв. Для участі у чергових загальних зборах зареєструвалось 4 акціонери (представників акціонерів) яким належить 20 (двадцять)  голосів, що складає 66,67 % від загальної кількості голосів акціонерів. У відповідності до вимог статті 41 Закону України «Про акціонерні товариства», кворум наявний, Збори правомочні приймати рішення з усіх питань порядку денного.

Збори вважаються відкритими. Голосування на зборах проводиться з використанням бюлетенів для голосування, по 9 питанню порядку денного в частині «Обрання голови та членів Ревізійної комісії товариства» застосувати кумулятивне голосування  з використанням бюлетеня для кумулятивного голосування

 

Відкриваючий: При прийнятті рішення про скликання чергових загальних зборів акціонерів до порядку денного були включені наступні питання:

 

1.      Обрання лічильної комісії

2.      Прийняття рішень з питань порядку проведення загальних зборів.

3.      Затвердження річного звіту та балансу за 2015 рік.

4.      Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Правління за 2015 рік.

5.      Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради за 2015 рік.

6.      Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Ревізійної комісії за 2015 рік .

7.      Затвердження порядку розподілу прибутку (збитків) Товариства  за 2015 рік.

8.      Припинення повноважень Ревізійної комісії товариства.

9.      Обрання Голови та членів Ревізійної комісії товариства, затвердження умов цивільно-правових договорів, що укладатимуться з ними, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів з Головою та членами Ревізійної комісії.

 

1.             Першим питанням порядку денного є Обрання лічильної комісії.

 

Для роз»яснення щодо порядку голосування, підрахунку голосів та інших питань, пов»язаних із забезпеченням проведення голосування на загальних зборах акціонерів необхідно обрати лічильну комісію.

Відповідно до розділу 2 ст. 44 Закону України « Про Акціонерні Товариства»  склад лічильної комісії не може бути меншим ніж 3 особи.

Із залу надійшла пропозиція обрати лічильну комісію в складі 3-х осіб голови та 2-х членів лічильної комісії. Обрати лічильну комісію в складі 3-х осіб голови та 2-х членів лічильної комісії. Обрати головою лічильної комісії - Яник О.В., Членом лічильної комісії – Франівську М.О., членом лічильної комісії - Перепелицю В.В.

 

Є інші пропозиції? Інших пропозицій немає.

 

Прошу проголосувати. Хто “за” внесену пропозицію - Обрати лічильну комісію в складі 3-х осіб голови та 2-х членів лічильної комісії. Обрати головою лічильної комісії - Яник О.В., Членом лічильної комісії – Франівську М.О., членом лічильної комісії - Перепелицю В.В.?

 

  Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

“ЗА” – 20  голосів, або 100 %  від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів

“ПРОТИ” – 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

«УТРИМАЛИСЬ»- 0 голосів, , або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

Рішення прийнято одноголосно.

 

Ухвалили: Обрати лічильну комісію в складі 3-х осіб голови та 2-х членів лічильної комісії. Обрати головою лічильної комісії - Яник О.В., Членом лічильної комісії – Франівську М.О., членом лічильної комісії - Перепелицю В.В.

 

2.      Переходимо до розгляду другого питання порядку денного Прийнятя рішень з питань порядку проведення загальних зборів.

 

Для ведення загальних зборів акціонерів, оформлення та складання протоколу зборів необхідно обрати головуючого і секретаря загальних зборів акціонерів. Пропоную обрати головуючим загальними зборами акціонерів – Іщука П.О., секретарем загальних зборів акціонерів – Перепелицю В.В.

 

Щодо Регламенту загальних зборів акціонерів, пропоную затвердити тривалість доповідей – до 10 хвилин, тривалість відповідей на запитання – до 5 хвилин, затвердити наступний порядок голосування на загальних зборах: проводити голосування по всіх питаннях порядку денного питання за принципом одна акція-один голос, збори провести без перерви, запитання та довідки надавати стосовно питання порядку денного, що розглядається.

Є інші пропозиції? Інших пропозицій немає.

 

Прошу проголосувати. Хто “за” внесену пропозицію – прийняти наступне рішення з питань порядку проведення загальних зборів акціонерів: Обрати головуючим загальними зборами акціонерів – Іщука П.О., секретарем загальних зборів акціонерів-Перепелицю В.В. Затвердити тривалість доповідей – до 10 хвилин, тривалість відповідей на запитання – до 5 хвилин, затвердити наступний порядок голосування на загальних зборах: проводити голосування по всіх питаннях порядку денного питання за принципом одна акція-один голос,  збори провести без перерви, запитання та довідки надавати стосовно питання порядку денного, що розглядається.?

 

  Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

“ЗА” – 20 голосів або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів

“ПРОТИ” – 0  голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

«УТРИМАЛИСЬ»- 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

Рішення прийнято одноголосно.

Ухвалили: Обрати головуючим загальними зборами акціонерів – Іщука П.О., секретарем загальних зборів акціонерів - Перепелицю В.В. Затвердити тривалість доповідей – до 10 хвилин, тривалість відповідей на запитання – до 5 хвилин, затвердити наступний порядок голосування на загальних зборах: проводити голосування по всіх питаннях порядку денного питання за принципом одна акція-один голос, ,  збори провести без перерви, запитання та довідки надавати стосовно питання порядку денного, що розглядається.

 

Прошу головуючого та секретаря загальних зборів акціонерів приступити до роботи.

 

3. Переходимо до розгляду третього питання порядку денного: Затвердження річного звіту та балансу за 2015 рік.

 

Для виступу слово надається головному бухгалтеру ПАТ  «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» Перепелиці В.В.

Головний бухгалтер  викладає дані річного звіту та балансу товариства за 2015 р. 

 

Головуючий зборами: Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання ?

Запитань, доповнень та довідок немає.

Є пропозиція затвердити річний звіт  та баланс товариства за 2015 р.

 Є інші пропозиції ? Інших пропозицій немає.

 

Прошу проголосувати. Хто “за” те, щоб затвердити річний звіт та баланс товариства за 2015 р.?

 

Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

“ЗА” – 20   голосів, або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів

“ПРОТИ” – 0  голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

«УТРИМАЛИСЬ»- 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

Рішення прийнято одноголосно.

Ухвалили: затвердити річний звіт та баланс товариства за 2015 р.

 

4. Переходимо до розгляду четвертого питання порядку денного- Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Правління за 2015 рік.

 

  Для виступу слово надається голові правління ПАТ  «Чуднівське хлібоприймальне підприємство», якій звітує про роботу виконавчого органу товариства за 2015 рік.

Головуючий зборами: Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання ?

Запитань, доповнень та довідок немає.

Є пропозиція прийняти рішення за наслідками розгляду звіту правління за 2015 р., а саме визнати звіт правління задовільним та затвердити звіт  правління про результати фінансово-господарської діяльності товариства за 2015 р .

Є інші пропозиції ? Інших пропозицій немає.

 

Прошу проголосувати. Хто “за” внесену пропозиціюприйняти рішення за наслідками розгляду звіту правління за 2015 р., а саме визнати звіт правління задовільним та затвердити звіт  правління про результати фінансово-господарської діяльності товариства за 2015 р?

 

Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

“ЗА” – 20  голосів, або 100  % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів

“ПРОТИ” – 0  голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

«УТРИМАЛИСЬ» - 0  голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

Рішення прийнято.

 Ухвалили: прийняти рішення за наслідками розгляду звіту правління за 2015 р., а саме визнати звіт правління задовільним та затвердити  звіт  правління про результати фінансово-господарської діяльності товариства за 2015 р

 

5. Переходимо до розгляду п»ятого питання порядку денного: Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради за 2015 рік.

 

Для виступу слово надається голові наглядової ради ПАТ«Чуднівське хлібоприймальне підприємство».

Голова наглядової ради товариства викладає та звітує про результати роботи Наглядової ради товариства за 2015 р.

Головуючий зборами: Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання ?

Запитань, доповнень та довідок немає.

 Є пропозиція прийняти рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради товариства за 2015 р., а саме визнати звіт наглядової ради задовільним та затвердити звіт наглядової ради товариства за 2015 р.

Є інші пропозиції ? Інших пропозицій немає.

 

Прошу проголосувати. Хто “за” внесену пропозицію – прийняти рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради за 2015 р., а саме визнати звіт наглядової ради задовільним та затвердити звіт наглядової ради товариства за 2015 р.?

 

Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

“ЗА” – 20 голосів або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів

“ПРОТИ” – 0  голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

«УТРИМАЛИСЬ»- 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

  Рішення прийнято.

Ухвалили: прийняти рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради за 2015 р., а саме визнати звіт наглядової ради задовільним та затвердити звіт наглядової ради товариства за 2015 р.

 

6.Переходимо до розгляду шостого питання порядку денного: Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Ревізійної комісії за 2015 рік .

 

Для виступу слово надається голові ревізійної комісії  ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» .

Голова ревізійної комісії  викладає дані звіту ревізійної комісії товариства за 2015 р.

Від акціонерів - учасників зборів надійшла пропозиція прийняти рішення за наслідками розгляду звіту ревізійної комісії товариства за підсумками діяльності Товариства за 2015 р., а саме визнати звіт ревізійної комісії задовільним та затвердити звіт ревізійної комісії товариства за 2015 р.

Головуючий зборами: Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання ? Запитань, доповнень та довідок немає.

Є інші пропозиції ? Інших пропозицій немає.

 

Прошу проголосувати. Хто “за” внесену пропозицію - прийняти рішення за наслідками розгляду звіту ревізійної комісії товариства за підсумками діяльності Товариства за 2015 р., а саме визнати звіт ревізійної комісії задовільним та затвердити звіт ревізійної комісії товариства за 2015?

 

Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

“ЗА” – 20 голосів, або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів

“ПРОТИ” – 0  голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

«УТРИМАЛИСЬ»- 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

Рішення прийнято.

Ухвалили: прийняти рішення за наслідками розгляду звіту ревізійної комісії товариства за підсумками діяльності Товариства за 2015 р., а саме визнати звіт ревізійної комісії задовільним та затвердити звіт ревізійної комісії товариства за 2015 р.

 

 

7.Переходимо до розгляду сьомого питання порядку денного: Затвердження порядку розподілу прибутку (збитків) Товариства  за 2015 рік.

 

Для виступу слово надається голові правління ПАТ«Чуднівське хлібоприймальне підприємство» Іщуку П.О. Голова правління доповів, що у 2015 році результатом діяльності товариства є прибуток. В зв»язку з цим було запропоновано направити отриманий прибуток за результатами діяльності товариства у 2015 р. на розвиток товариства, на покриття збитків минулих періодів.

 

Головуючий зборами: Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання ? Запитань, доповнень та довідок немає.

 

Є пропозиція затвердити запропонований порядок розподілу прибутку, отриманого за підсумками роботи товариства у 2015 р.

 

 Прошу проголосувати. Хто “за” те, щоб затвердити запропонований порядок розподілу прибутку , отриманого за підсумками роботи товариства у 2015 р..?

 

Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

“ЗА” 20  голосів, або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів

“ПРОТИ” – 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

«УТРИМАЛИСЬ» - 0 голосів, , або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

Рішення прийнято одноголосно.

Ухвалили: затвердити запропонований порядок розподілу прибутку , отриманого за підсумками роботи товариства у 2015 р.

 

8. Переходимо до розгляду восьмого питання порядку денного: Припинення повноважень Ревізійної комісії товариства.

 

Головуючий зборів доповів, що за статутом товариства голова та члени ревізійної комісії товариства обираються на термін -3 роки. У голови та членів ревізійної комісії товариства припинився термін дії повноважень на займаних посадах. Тому  відповідно до Закону України “Про акціонерні товариства” необхідно прийняти рішення про припинення повноважень голови та членів ревізійної комісії ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство».

Головуючий зборами: Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання ?

Запитань, доповнень та довідок немає.

 

Відповідно до закону України «Про Акціонерні товариства» та статуту товариства є пропозиція прийняти рішення про припинення повноважень голови та членів ревізійної комісії ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство», а саме припинити повноваження Руденко Т.М. на посаді голови ревізійної комісії, припинити повноваження Добринюка В.Я. на посаді члена ревізійної комісії, припинити повноваження Манзевитого В.М. на посаді члена ревізійної комісії товариства.

 

Є інші пропозиції ? Інших пропозицій немає.

 

Прошу проголосувати. Хто “за” внесену пропозицію прийняти рішення про припинення повноважень голови та членів ревізійної комісії  ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство», а саме припинити повноваження Руденко Т.М. на посаді голови ревізійної комісії, припинити повноваження Добринюка В.Я. на посаді члена ревізійної комісії, припинити повноваження Манзевитого В.М. на посаді члена ревізійної комісії товариства.?

 

Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

“ЗА” – 20 голосів, або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів

“ПРОТИ” – 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

«УТРИМАЛИСЬ» - 0 голосів, , або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

Рішення прийнято одноголосно.

Ухвалили: Прийняти рішення про припинення повноважень голови та членів ревізійної комісії  ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство», а саме припинити повноваження Руденко Т.М. на посаді голови ревізійної комісії, припинити повноваження Добринюка В.Я. на посаді члена ревізійної комісії, припинити повноваження Манзевитого В.М. на посаді члена ревізійної комісії товариства.

 

9.Переходимо до розгляду девятого питання порядку денного: Обрання Голови та членів Ревізійної комісії товариства, затвердження умов цивільно-правових договорів, що укладатимуться з ними, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів з Головою та членами Ревізійної комісії.

 

Головуючий зборами доповів, що відповідно до Статуту ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» та на вимогу Закону України «Про Акціонерні товариства» необхідно обрати голову та членів ревізійної комісії на новий термін.  Відповідно до п.4 Статі 42 цього закону обрання членів органу товариства здійснюється в порядку кумулятивного голосування. При обрані членів органу АТ кумулятивним голосуванням голосування проводиться щодо всіх кандидатів одночасно.

 Із залу надійшла пропозиція обрати на новій термін ревізійну комісії в наступному складі : Член ревізійної комісії – Руденко Тетяна Михайлівна

Член ревізійної комісії – Добринюк Володимир Якович,

Член ревізійної комісії – Манзевитий Василь Михайлович.

Голову ревізійної комісії обрати із членів ревізійної комісії на засіданні ревізійної комісії товариства.             

Головуючий зборами: Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання ?

Запитань, доповнень та довідок немає.

 

Прошу проголосувати шляхом кумулятивного голосування з використанням бюлетенів для кумулятивного голосування. Хто “за” те, щоб обрати на новій термін ревізійну комісію в наступному складі :

 Член ревізійної комісії –Руденко Тетяна Михайлівна

Член ревізійної комісії –Добринюк Володимир Якович,

Член ревізійної комісії –Манзевитий Василь Михайлович.

 

Підсумки кумулятивного голосування із зазначенням результатів голосування:

 За  кандидата на посаду члена ревізійної комісії - Руденко Тетяну Михайлівну проголосувало в порядку кумулятивного голосування :

«ЗА»– 20 голосів

«ПРОТИ» – 0  голосів

«УТРИМАЛИСЬ»- 0 голосів

Кандидат на посаду члена ревізійної комісії Руденко Тетяна Михайлівна вважається обраною на посаду члена ревізійної комісії, так як набрала найбільшу кількість голосів акціонерів.

 

За  кандидата на посаду члена ревізійної комісії - Добринюка Володимира Яковича проголосувало в порядку кумулятивного голосування :

«ЗА»– 20 голосів

«ПРОТИ» – 0  голосів

«УТРИМАЛИСЬ»- 0 голосів

Кандидат на посаду члена ревізійної комісії - Добринюк Володимир Якович вважається обраним на посаду члена ревізійної комісії, так як набрав найбільшу кількість голосів акціонерів.

 

За  кандидата на посаду члена ревізійної комісії - Манзевитого Василя Михайловича проголосувало в порядку кумулятивного голосування:

«ЗА» – 20 голосів

«ПРОТИ» – 0  голосів

«УТРИМАЛИСЬ»- 0 голосів

Кандидат на посаду члена ревізійної комісії Манзевитий Василь Михайлович вважається обраним на посаду члена ревізійної комісії, так як набрав найбільшу кількість голосів акціонерів.

 

За результатами кумулятивного голосування був обраний повний кількісний склад ревізійної комісії товариства. Ревізійна комісія товариства є сформованою, а члени ревізійної комісії вважаються обраними, так як набрали найбільшу кількість голосів акціонерів. Ухвалили: обрати наглядову раду в наступному складі: член ревізійної комісії – Руденко Тетяна Михайлівна, член ревізійної комісії – Добринюк Володимир Якович, член ревізійної комісії – Манзевитий Василь Михайлович.

 

По другій частині 9 питання порядку денного Головуючий зборами повідомив, що відповідно до статуту товариства з головою і членами Ревізійної комісії товариства необхідно укласти цивільно-правові договори, в яких викладаються умови цих договорів та встановлюється розмір винагороди голови та членів ревізійної комісії товариства. Умови цивільно-правових договорів, які укладаються з головою і членами ревізійної комісії необхідно затвердити загальними зборами акціонерів. Для підписання вищевказаних цивільно-правових договорів потрібно, обрати особу яка уповноважується на підписання вищевказаних цивільно-правових договорів.

 

Головуючий зборами: Хто бажає виступити, доповнити, надати довідку ? Є питання?

Запитань, доповнень та довідок немає.

Є пропозиція затвердити умови цивільно-правових договорів, які укладатимуться з головою і членами ревізійної комісії товариства. Встановити, що цивільно-правові договори укладаються на безоплатній основі. Обрати голову правління ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» Іщука П.О. особою, яка уповноважується на підписання вищевказаних цивільно-правових договорів.

Є інші пропозиції ? Інших пропозицій немає.

 

 Прошу проголосувати. Хто “за” те, щоб затвердити умови цивільно-правових договорів, які укладатимуться з головою і членами ревізійної комісії товариства. Встановити, що цивільно-правові договори укладаються на безоплатній основі. Обрати голову правління ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» Іщука П.О. особою, яка уповноважується на підписання вищевказаних цивільно-правових договорів.?

 

Підсумки голосування із зазначенням результатів голосування:

“ЗА” – 20 голосів, або 100 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів

“ПРОТИ” – 0  голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

«УТРИМАЛИСЬ»- 0 голосів, або 0 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в загальних зборах акціонерів.

 

По другій частині 9 питання порядку денного рішення прийнято одноголосно. Ухвалили: затвердити умови цивільно-правових договорів, які укладатимуться з головою і членами ревізійної комісії товариства. Встановити, що цивільно - правові договори укладаються на безоплатній основі. Обрати голову правління ПАТ «Чуднівське хлібоприймальне підприємство» Іщука П.О. особою, яка уповноважується на підписання вищевказаних цивільно-правових договорів.

 

 

Головуючий  зборами:

Шановні акціонери. Всі питання порядку денного розглянуто. Порядок денний вичерпано. Збори оголошуються закритими.

 

 

 

Головуючий загальними зборами акціонерів                       ______________  Іщук П.О.

 

Секретар загальних зборів акціонерів                                _______________ Перепелиця В.В

.